fbpx

B19 Tech Business Lunch & Company visit – Antoine Cambier & Jan Goossens

Aanmelden
Option Media

Tech Business Lunch & Company visit met Antoine Cambier, Option Media en Jan Goossens, Eurofiber.

 

Ontdek een uniek samenwerkingsverband tussen twee toonaangevende bedrijven binnen B19: Option Media en Eurofiber. Beleef een buitengewone Tech Business Lunch gekoppeld aan een exclusief bedrijfsbezoek bij Option Media in Mechelen.

 

Option Media, gevestigd in Mechelen, is dé full-service provider voor postproductie van zowel video als audio. Met klanten als Netflix, Warner Brothers & Ketnet, verzorgen ze dagelijks vertalingen van animatiefilms en de volledige afwerking van tv, cinema en bedrijfsvideo’s.

 

Voor Option Media is connectiviteit van essentieel belang. Eurofiber, met meer dan 20 jaar ervaring in dedicated glasvezelverbindingen, staat garant voor betrouwbare en razendsnelle connectiviteit. Hun missie is om organisaties te voorzien van de best mogelijke verbindingen, cruciaal in de digitale maatschappij van vandaag.

 

Samen bieden Eurofiber en Option Media een unieke ervaring tijdens een inspirerende lunch en bedrijfsbezoek. Mis deze kans niet om inzicht te krijgen in cutting-edge technologieën en connectiviteitsoplossingen. Schrijf u nu in voor deze exclusieve Tech Business Lunch.

 

Timing

 

12.00u – 12.15u: Ontvangst

12.15u – 12.30u: Introductie door Option Media

12.30u – 13.00u: Rondleiding

13.00u – 13.30u: Toelichting door Eurofiber

13.30u – 14.00u: Lunch

Adresse:

Zandvoortstraat C8 – 2800 Mechelen