fbpx

National Business Club & Networking

De B19 is een netwerkgemeenschap die de zakenwereld opnieuw definieert, waarbij iedereen een plaats heeft en een unieke bijdrage levert, ongeacht zijn/haar positie of sector.

Wenst u uw bedrijf verder te laten groeien? Sluit je dan bij ons aan!

1500
leden
150
events per jaar
10
jarig bestaan
B19

Een moderne zakenkring

De visie van de B19 is duidelijk: een inclusieve en diverse zakenwereld creëren, waar elke ondernemer zijn plaats heeft en zijn unieke bijdrage levert. In tegenstelling tot andere kringen die zich richten op de elite, vertegenwoordigt de B19 het DNA van de KMO’s en verwelkomt een divers publiek tussen 30 en 65 jaar.

 

Als lid geniet u van gratis wekelijkse evenementen om uw netwerk lokaal, nationaal en zelfs internationaal uit te breiden. Deze evenementen variëren van ontbijten en conferenties tot zakelijk speeddaten, lunches, afterworks en workshops… allemaal met boeiende sprekers en gasten en steeds in een gezellige sfeer.

 

Met gerenommeerde sponsors zoals Porsche en Veuve Clicquot en een digitale aanpak inclusief een app en magazine, is de B19 veel meer dan een businessclub: het is een revolutie in de Belgische networking.

Meer weten
Uw voordelen

Waarom de B19 verkiezen als business club?

Stimuleer de groei van uw bedrijf

Door u aan te sluiten bij de B19 plaatst u uw bedrijf in het hart van een dynamisch zakelijk ecosysteem. Elk evenement is een gouden kans om invloedrijke beslissers en professionals te ontmoeten. Deze ontmoetingen kunnen leiden tot samenwerkingen, partnerships of zelfs tot nieuwe klantenwerving.

Toegang tot het B19-netwerk en onze meer dan 1.500 leden

Door lid te worden van de B19 maakt u deel uit van een dynamisch en divers netwerk van meer dan 1.500 ondernemers. Het is een onschatbare gelegenheid om ideeën uit te wisselen, samen te werken en je professionele horizon te verbreden.

Wekelijkse evenementen en boeiende gasten

De B19 organiseert regelmatig events die je niet alleen waardevolle inzichten bieden, maar ook efficiënte netwerkmogelijkheden. Je lidmaatschap geeft je toegang tot alle nationale en internationale evenementen.

Lidmaatschap van 600€/jaar

Onze partners

Wenst u uw netwerk te ontwikkelen en uw business te laten groeien?

Word lid van de B19 zakenkring!