fbpx

De B19, de Business Club die uw bedrijf laat groeien

Wie zijn wij?

Break Boundaries, Build Business

De visie van de B19 is duidelijk: een inclusieve en diverse zakenwereld creëren, waar iedereen een plaats heeft en zijn/haar eigen unieke bijdrage levert. In tegenstelling tot andere kringen die zich richten op de elite, vertegenwoordigt de B19 het DNA van de KMO en verwelkomt een divers publiek van 30 tot 65 jaar.

Anders dan de traditionele businessclub en netwerken

Als lid van de B19 ben je niet zomaar een deelnemer, maar een belangrijke speler in een dynamische en steeds groeiende gemeenschap.

Je geniet van gratis wekelijkse evenementen om je netwerk lokaal, nationaal en soms zelfs internationaal uit te breiden. Deze zorgvuldig ontworpen evenementen variëren van gezellige ontbijten en verhelderende conferenties tot zakelijke speeddatesessies, verrijkende lunches, ontspannen afterworks en praktische workshops.

Elke bijeenkomst is een gelegenheid om boeiende sprekers en gasten te ontdekken, ideeën uit te wisselen en duurzame banden te smeden, en dat alles in een gemoedelijke en stimulerende sfeer.

Kortom, de B19 is niet zomaar een traditionele businessclub. Het is een revolutie in het Belgisch netwerken en biedt u unieke kansen om zakelijk te groeien, samen te werken en te innoveren.

De waarden die de B19 drijven

Gelijkheid

De B19 gelooft dat iedereen, ongeacht zijn/haar positie of sector, een unieke waarde en bijdrage te leveren heeft. De club streeft ernaar de traditionele barrières van de zakenwereld te doorbreken en verwelkomt leden van alle achtergronden.

Toegankelijkheid

De B19 zet zich in om professioneel netwerken toegankelijk te maken. Met een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van €600 exclusief btw (€50/maand) krijgen leden volledige toegang tot alle voordelen en evenementen van de club, zonder verborgen of extra kosten.

Evenwicht tussen Professionalisme en Plezier

De B19 omarmt de filosofie 'work hard, play hard'. Het erkent het belang van hard werken om professionele uitmuntendheid te bereiken, maar waardeert ook momenten van ontspanning en plezier.

Samenwerking

De B19 is ontworpen als een ecosysteem waar elk lid, of het nu een startend ondernemer of een gevestigde CEO is, opportuniteiten kan vinden om samen te werken, ideeën te delen en strategische partnerschips aan te gaan.

De B19 app

De B19 app biedt leden een immersieve ervaring, die de communicatie binnen de Business Club gemeenschap vergemakkelijkt.


U hebt niet alleen toegang tot de evenementenkalender, u kunt zich met één klik aanmelden en door de lijst met clubleden bladeren, maar u kunt ook genieten van de carpoolfunctie, waarmee leden ritten naar evenementen kunnen delen.

Maximaliseer uw zakelijke kansen met onze app en maak het u gemakkelijk om B19 leden bij u in de buurt te ontmoeten!