fbpx

Business Lunch & Company visit – Interalu

Aanmelden
Interalu

Business Lunch & Company visit

met Anthony Schrauwen, Interalu en Sven De Bondt, COO Alides.

Ontdek het kloppende hart van innovatie bij Interalu, een vooraanstaand familiebedrijf dat al decennialang de norm zet in de sector van bouwkundige oplossingen. Als leider in het maken van slimme klimaatplafonds, staat Interalu synoniem voor vooruitstrevende technologie en duurzame ontwikkeling.

Tijdens ons exclusieve bedrijfsbezoek krijgt u de kans om de geavanceerde faciliteiten te verkennen en de passie voor kwaliteit en vakmanschap van dichtbij te ervaren. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook het genoegen om een korte uiteenzetting te ontvangen van Sven De Bondt, COO bij Alides. Hij zal ons meenemen in de wereld van Alides en de boeiende samenwerking met Interalu belichten. Alides is een gerenommerde internationale investeerder en ontwikkelaar gespecialiseerd in kantoor- en residentieel vastgoed, met een sterke aanwezigheid op uitstekende stedelijke locaties in België en Polen.

Mis deze unieke kans niet om te leren van de besten in de industrie en om geïnspireerd te worden door innovatie en expertise. Schrijf u nu in voor dit bijzondere bedrijfsbezoek en ontdek de kracht van Interalu en Alides in actie!

Timing
12.00u – 12.15u: Ontvangst
12.15u – 12.30u: Introductie door Interalu
12.30u – 13.00u: Rondleiding
13.00u – 13.30u: Toelichting door CES
13.30u – 14.00u: Walking lunch

Adres
Interalu
Fotografielaan 49-51
2610 Anwterpen