fbpx

Young Talent Awards by Belfius

S’inscrire
Antwerp (DPG MEDIA)

Ontdek de Toekomst van Ondernemerschap met de B19 Young Talent Award by Belfius , een fantastisch nieuw concept van B19 samen met Belfius.

Ben je klaar om de volgende generatie van visionaire ondernemers te ontmoeten? Schrijf je dan zeker in voor het event van dinsdag 19 december ’23 bij DPG Media.

 

Wat is B19 Young Talent Awards by Belfius?
Een reeks van 7 inspirerende avonden waarin jonge ondernemers de kans krijgen om hun bedrijf te pitchen voor een deskundige jury en een enthousiast publiek. In juni 2024 vindt de grote finale enn prijsuitreiking plaats in Knokke. Dit is jouw kans om te netwerken, te leren en geïnspireerd te worden.

Waarom moet je erbij zijn?

 

  • Ontmoet ambitieuze jonge ondernemers en hun baanbrekende ideeën.
  • Wissel van gedachten met gelijkgestemde professionals en breid je zakelijke netwerk uit.
  • Ervaar de dynamiek van een live pitch en stem mee voor de publieksprijs.

 

Niels Peetermans – Qallo.

 

Jan De Leyn – Publican

 

Vincent Verleije & Wout Goos – Studio 27

 

Toine Habets – BubblyDoo

 

Stefan Maas – alberts

 

Jessica Espino Gallego – Jetworld Community

 

Timing :

18.30 – 19.00 : Onthaal

19.00 – 20.00 : Conferentie

20.00 – 21.00: Drink & Networking

Adresse :

Mediaplein, 1 – 2018 Antwerpen

Concurrerende bedrijven

Niels en zijn vennoten zijn gepassioneerde ondernemers die een maatschappelijk positieve impact willen verwezenlijken doorheen al hun ventures. In 2017 hebben ze Poppy (deelwagens en -steps) opgericht waarmee ze in recordtempo hun stempel op de Antwerpse en Brusselse mobiliteit nalieten. Zo konden ze onder andere op slechts 18 maanden tijd meer dan 500 ton CO2 uitsparen dankzij hun elektrische deelmobiliteit.

Sinds 2020 werkt Niels samen met zijn vennoten aan Qallo (https://qallo.com), een gezonde energizer boordevol natuurlijke ingrediënten. Qallo is een poederoplossing dat je mengt met water. Het product is beschikbaar op de eigen webshop, alsook in de winkels van o.a. AS Adventure, Decathlon en op de website van Farmaline. In 2023 verkocht Qallo reeds meer dan 350.000 porties en trokken ze onder andere Spadel (bedrijf achter o.a. Spa & Bru) alsook Lode Fastré (oprichter Farmaline) aan boord als investeerders.

De ambitie is groot: Niels wil met Qallo een Europese marktleider worden in de snelgroeiende markt van (powder-based) functionele dranken.

 

 

 

Jan De Leyn is mede-oprichter en CEO van software-as-a-service bedrijf Publican. Eerder was hij meer dan een decennium advocaat gespecialiseerd in aanbestedingsrecht. Vanuit die eerdere ervaring zag hij hoe bedrijven en overheden worstelen met het doorgronden en/of opstellen van lange en complexe aanbestedingsdocumenten. Daarom richtte hij Publican op, een onderneming die een op artificiële intelligentie gebaseerde digitale aanbestedingsassistent voorziet. Momenteel focust Publican op overheidsopdrachten, maar het is de ambitie om ook technologische oplossingen te vermarkten voor andere problemen gerelateerd aan zaken doen met de overheid.

 

 

De one-stop shop voor digitale marketing
In-house expertise op alle vlakken van marketing, daarvoor staat Studio27. Wij ontzorgen het bedrijf
met een marketingstrategie op maat, van doelstelling tot resultaat.

 

 

 

 

Bubbly-Doo creëert gepersonaliseerde bordspellen
Bordspellen zijn een bron van familiale gezelligheid. Maar hoe fijn zou het niet zijn als je de karakters in zo’n spel naar je eigen hand kan zetten? Je dochter als superheld, je zoon als piraat? Dat kan nu zo maar met de software van Bubbly-Doo een jonge starter die innovatieve starterssteun van VLAIO ontving.

 

 

 

The alberts one is a nifty piece of robotics technology that prepares all your favorite blends with one solution: fresh smoothies, hot soups & vegan shakes.

Choose one of our popular signature recipes from the menu. Or make your own recipe in the mobile app, building your favorite blends with the ingredients you like.

The cup collects your ingredients. Each ingredient is weighed to the gram to create the exact taste you’re going for. Working with frozen ingredients, we optimize nutrient retention and minimize food waste (no berry or mango piece is lost).

Blended or steamed with hot water, our smoothies & soups retain their natural flavor and nutrients byadding only pure, hot water for easy blending. The result? A refreshing smoothie or smooth, hot soup!

Enjoy your blend while the machine automatically cleans itself. Our machine will automatically clean itself after each order.

 

 

Mijn verhaal is er een van hard werken, vastberadenheid en een onwrikbare inzet voor uitmuntendheid.

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de privéluchtvaart als vluchtplanner in Brussel, besloot ik eind 2020 mijn eigen makelaarskantoor op te richten. Jetworld is als “private aviation charter broker” gespecialiseerd in groepcharters en ad hoc chartervluchten.

Recent lanceerden wij de Jetworld Community, een gloednieuw en uniek deelplatform voor privévluchten.

Het concept is eenvoudig maar revolutionair: Reizigers verenigen zich in een community die hen een platform biedt voor het gedeelde gebruik van privévliegtuigen.

Zo wordt de cabineruimte van privéjets optimaal gebruikt, wat leidt tot een vermindering van het aantal individuele vluchten en bijgevolg tot een drastische vermindering van de ecologische voetafdruk.

Jetworld wil met Jetworld Community een bloeiende en snelgroeiende gemeenschap creëren waar gedeelde privéjetreizen gelijkgestemde individuen met elkaar in contact brengen en waardoor luxe luchtvaart toegankelijk, duurzaam en sociaal verrijkend wordt.
In onze aanpak staan de waarden innovatie en excellentie centraal. De meest persoonlijke en unieke ervaring op maat, daar gaan we voor.