fbpx

B19 Financial Business Lunch – Erik Joly

S’inscrire
Brasserie ‘De Vogelenzang’

Ontdek de ongeëvenaarde expertise van Erik Joly, een eminent figuur in de wereld van financiën en investeringen. Met een indrukwekkende academische achtergrond en meer dan 30 jaar ervaring in private banking in België en Luxemburg, brengt hij een onschatbare schat aan kennis met zich mee.

 

Erik heeft zijn sporen verdiend in verschillende directiefuncties, waaronder bij gerenommeerde instellingen zoals Van Lanschot Bankiers en Bank Degroof, voordat hij 8 jaar geleden toetrad tot ABN AMRO Private Banking. Momenteel bekleedt hij de rol van Head of Investment Office bij ABN AMRO België en is hij lid van het Strategisch Management Team. Als CIO leidt hij niet alleen het beleggingsadvies, maar is hij ook een cruciale speler in strategische besluitvorming.

 

Erik’s inzichten worden gezocht door topmedia, waaronder Kanaal Z & LN24 en VRT Radio en TV, waar hij regelmatig optreedt als een vertrouwde stem op het gebied van economie en financiën.

 

Bij onze exclusieve lunchsessie kunt u een diepgaand inzicht verwachten in de toekomstige perspectieven voor de tweede helft van 2024,  de laatste ontwikkelingen  op economisch en financieel vlak en de mogelijke impact van de aankomende verkiezingen in de Verenigde Staten op de financiële wereld.

 

Mis deze unieke kans niet om samen met Erik Joly het huidige financiële en economische landschap te verkennen. Schrijf u nu in voor deze inspirerende sessie.

 

Prijs:

75€

 

Timing

 

12.00u – 12.15u: Ontvangst

12.15u – 12.45u: Voorgerecht

12.45u – 13.15u: Uiteenzetting

13.15u – 14.00u: Lunch met aansluitend koffie

Adres:

Wijnegemsteenweg, 193 – 2970 Schilde