fbpx

Afterwork – Rik Torfs

S’inscrire
MeetDistrict

Dikwijls horen we de uitspraak: ‘Dat is toch niet meer van deze tijd!’ Maar wat houdt dit precies in? Hoe kunnen we de kenmerken van onze huidige samenleving beter begrijpen? Laten we een moment nemen om terug te stappen en de foto waarop we met een aarzelende glimlach staan afgebeeld, nader te onderzoeken.

 

In zijn boek ‘Tijdgeest’ werpt Rik Torfs een scherp licht op de speerpunten, vooroordelen en taboes die ons hedendaagse levensgevoel typeren. Hij onderzoekt hoe deze aspecten doordringen in alle grote thema’s van het moderne leven, zoals de grenzen van vrijheid van meningsuiting en de nieuwe invullingen daarvan…

 

Mis deze boeiende voordracht van Rik Torfs niet; het belooft een zeer actuele en interessante belevenis te worden. Rik Torfs zorgt steeds voor een vleugje humor samen met Marlène de Wouters als moderator wordt het een bijzondere avond. Schrijf u zeker in en ontdek meer over de tijdgeest die ons omringt.

 

Als kers op de taart is er de moglijkheid het boek ‘Tijdgeest’ aan te schaffen en persoonlijk te laten signeren door Rik Torfs.

 

Timing :

 

18.30 – 19.00 : Onthaal

19.00 – 20.00 : Conferentie

20.00 – 21.00: Drink & Networking

Adresse :

Posthofbrug, 6 – 2600 Berchem