fbpx

Afterwork – Isabelle Willemsens (The Walt Disney Company)

Afterwork - Isabelle Willemsens
S’inscrire
MeetDistrict
Afterwork - Isabelle Willemsens

Hoe Disney de vraag creëert en Belgische gasten converteert naar haar magische bestemmingen:  Disneyland Paris, Walt Disney World en Disney Cruise Lines.

Isabelle Willemsens is eindverantwoordelijk voor de lokale marketing en sales distributie van Disneyland Paris, Walt Disney World en Disney Cruise Line in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Isabelle werkt sinds 2010 bij Disney waar ze begon als marketing – en sales manager voor Disneyland Paris. Van 2015 tot en met 2018 was ze verantwoordelijk  voor de marketing strategie van de core merken ( franchises) van Disney in Nederland zoals Mickey, Donald Duck, Star Wars en Marvel.

In 2018 keerde ze terug naar Parks & Resorts als Country Director voor de Benelux. Sinds 2021 heeft ze eveneens de regionale eind verantwoordelijkheid voor de GSA ( Germany, Switzerland , Austria) regio waarvoor ze de marketing -en sales teams ook aanstuurt in München en Zürich.

Isabelle haar grote verwezenlijking bij Disney bestaat uit de transformatie van de retail distributie naar een direct digitaal boekingsplatform voor de reisagenten waarvoor ze met haar team een award voor innovatie heeft gewonnen binnen de sector.

Naast haar job bij Disney is Isabelle ook werkzaam als adviseur in de Raad van Advies van een investeringsgroep actief in de hotel industrie.

Timing :

18.30 – 19.00 : Onthaal

19.00 – 20.00 : Conferentie

20.00 – 21.00: Drink & Networking

Adres :

Posthofbrug, 6 – 2600 Berchem