fbpx

Afterwork – Débrief Mipim 2024

S’inscrire
CBRE - HQ

Na afloop van MIPIM is het interessant om te reflecteren op wat we uit deze editie kunnen meenemen. Zal 2024 het jaar zijn waarin het stof neerdaalt op de vastgoedmarkt? Kunnen we een herstel van de markt en een daling van rentetarieven verwachten? En welke strategieën hebben vastgoedinvesteerders dit jaar toegepast op het gebied van kapitaalallocatie, risicobeheer en rendementsoptimalisatie?

 

Maxime Kumpen, CEO voor België en Luxemburg bij CBRE, ‘s werelds grootste vastgoedadviesgroep, deelt graag zijn inzichten over deze kwesties. Maxime’s indrukwekkende achtergrond begon als jurist in 2003, maar zijn passie voor de vastgoedsector leidde hem naar CBRE in 2005, waar hij snel opklom tot hoofd van de Capital Markets afdeling in 2010. In 2016 werd Maxime benoemd tot CEO voor België en Luxemburg. Naast zijn managementverantwoordelijkheden blijft Maxime institutionele en internationale klanten adviseren bij hun investeringstransacties. Hij heeft een Master in General Management behaald aan de Vlerick Business School en een Master in Rechten aan de UFSIA en de Universitaire Instelling Antwerpen (UIA).

 

Ook Steven Boumans zal zijn inzichten en verwachtingen delen na MIPIM. Als aandelenanalist bij ABN AMRO – ODDO BHF, met een focus op vastgoedaandelen, volgt Steven nauwlettend de Nederlandse, Belgische en Zwitserse beursgenoteerde vastgoedbedrijven. Voordat hij in 2021 bij ABN AMRO – ODDO BHF kwam, bouwde hij een solide ervaring op als aandelen-
en derivatenanalist bij Optiver en als fondsmanager voor het vastgoedhedgefonds van InsingerGilissen (destijds onderdeel van BNP Paribas). Steven heeft een masterdiploma in Finance behaald aan de Universiteit van Amsterdam en is een CFA-charterholder.

 

We nodigen u graag uit voor deze afterwork op het prachtige hoofdkantoor van CBRE in Brussel. CBRE stelt zijn exclusieve locatie graag ter beschikking voor dit evenement.

 

Registreer u alstublieft voor dit evenement indien u aanwezig wenst te zijn.

 

Timing :

 

18.30 – 19.00 : Onthaal

19.00 – 20.00 : Conferentie

20.00 – 21.00: Drink & Networking

Adresse:

Boulevard de Waterloo, 16 – 1000 Brussel

Vous souhaitez développer votre réseau et faire croître votre business ?

Rejoignez le cercle d’affaires du B19 !