fbpx

Afterwork: « Group S, your partner in HR solutions »

S’inscrire
MeetDistrict

Wij nodigen u van harte uit voor een zeer interessante afterwork met Marc Peeters, CEO Group S, op dinsdag 1 oktober 2024. Dit evenement zal ondernemers zoals u zeker boeien.

Group S is een allround HR-partner die ondernemers ondersteunt en ontzorgt met een uitgebreid aanbod HR-producten en -diensten bij elke stap in hun professionele reis. Group S heeft uitgebreide ervaring en expertise in payroll. Naast een sociaal secretariaat biedt Group S ook een ondernemingsloket voor starters, een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen en een aantrekkelijk & interessant aanbod aan HR-diensten en -tools.

Marc Peeters, gedelegeerd bestuurder van Group S, is ingenieur van opleiding en ruilde in 2021 na meer dan 20 jaar de bouwsector in voor de HR-wereld. Zijn unieke kijk op Human Resources en zijn sterke visie op de toekomst hebben ervoor gezorgd dat Group S evolueert naar een allround HR-partner. Welke rol speelt HR over 10 jaar volgens Marc Peeters? Welke uitdagingen en trends ziet hij op korte termijn? En welke positie wil hij met Group S innemen binnen de HR-wereld? Tijdens deze boeiende avond vertelt Marc Peeters hoe Group S bouwt aan het HR-landschap van morgen.

Schrijf u vandaag nog in voor deze inspirerende afterwork. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.

Timing:

18.30u – 19.00u: Ontvangst

19.00u – 20.00u: Uiteenzetting

20.00u – 21.00u: Drink & Networking

Aantal plaatsen:

75

Adres:

MeetDistrict Posthobrug 6, 2600 Berchem

Vous souhaitez développer votre réseau et faire croître votre business ?

Rejoignez le cercle d’affaires du B19 !