fbpx

Afterwork: “Hoe excess cash slim beleggen?”

S’inscrire
MeetDistrict

Wij nodigen u van harte uit voor een exclusieve Afterwork met Nicolas Milos.

Nicolas Milos zal u nader informeren hoe u uw excess cash slim kunt beleggen.

Een aftrwork dat met name interessant is voor accountants, CFO’s en ondernemers met management companies die cash excess hebben.

De beleggingsverzekeringen voor vennootschappen bieden een mooie en beter gespreide aanvulling op DBI fondsen. Bovendien vergemakkelijkt het kapitalisatiecontract bij vennootschappen het leven van de accountant. Dit alles zal toegelicht worden in een levendige presentatie die de mogelijkheden voor ondernemers onder de loupe neemt.

Nicolas Milos begon zijn carrière in Brussel als fiscaal jurist en ontwikkelde daarnaast zijn expertise in vermogensplanning bij een Luxemburgse levensverzekeringsmaatschappij, alwaar hij zijn juridische en technische ondersteuning bood aan de verkoopteams op het terrein.

In 2023 vervoegde hij zich bij advocatenkantoor LLJ Lallemand Legros & Joyn als Junior partner, maar besloot al snel zijn eigen advieskantoor MiLAW op te richten.

Met zijn juridische en praktische ervaring, staat hij zijn cliënten bij in de begeleiding van hun Belgische en internationale fiscale situatie. Door zijn ervaring, heeft hij een bijzondere en gespecialiseerde focus op het gebiedvan beleggingsverzekeringen.

Daarnaast is hij lid van de Estate Planning Skill Group (EPSG Waals-Brabant) en levert regelmatig bijdragen aan verschillende juridische publicaties.

Schrijf u vandaag nog in voor deze inspirerende afterwork. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.

Timing:

18.30u – 19.00u: Ontvangst

19.00u – 20.00u: Uiteenzetting

20.00u – 21.00u: Drink & Networking

Aantal plaatsen:

30

Adres:

MeetDistrict

Posthobrug 6

2600 Berchem

Vous souhaitez développer votre réseau et faire croître votre business ?

Rejoignez le cercle d’affaires du B19 !